Brandweerman Sam muursticker

Branweerman Sam (oorspronkelijk: Fireman Sam) is een personage uit een kinderserie die ongeveer ieder kind nu wel kent. De meeste kinderen zijn er mee opgegroeid en daarom is deze Brandweerman een leuk thema voor een kinderkamer. Veel jongetjes hebben als droom later brandweerman worden, hoe leuk is het om dan een coole Brandweerman Sam muursticker in je kamer te hebben!

Brandweerman Sam in de kinderkamer

Het is natuurlijk ontzettend leuk om de jongenskamer helemaal in de stijl van Brandweerman Sam in te richten. Echter heb je dan aan één Brandweerman Sam muursticker niet genoeg. Daarnaast heb je ook wat extra’s nodig zoals bijvoorbeeld speelgoed of een dekbed.

Het is natuurlijk hartstikke leuk om de hele kamer in het thema van Jip en Janneke in te richten. Echter heb je In dat geval niet genoeg aan alleen Jip en Janneke muurstickers. Daarnaast heb je ook wat extra’s nodig zoals bijvoorbeeld speelgoed of een dekbed.

Bij Bol.com hebben ze ontzettend leuke dekbedden van Brandweerman Sam. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een dekbed te laten bedrukken bij Fotodekbed.nl. Heb je zelf geen leuke afbeelding van Brandweerman Sam? Vraag het aan ons en we helpen je erbij. Zo kan je naast een leuke afbeelding op de muur er ook eentje voor op je bed krijgen.

Brandweerman Sam muursticker

Brandweerman Sam muursticker op maat?

Misschien ben je op zoek naar een andere muursticker van Brandweerman Sam en heb je de afbeelding daarvan thuis liggen. Het is mogelijk om een Brandweerman Sam sticker op maat te krijgen. Wanneer je van deze afbeelding een duidelijke foto maakt en naar ons toe mailt zullen wij bekijken wat de mogelijkheden zijn. Mits de afbeelding van goede kwaliteit is kunnen wij er een bewerkbaar bestand van maken dat ook daadwerkelijk kan worden uitgesneden. Zet in je mail zoveel mogelijk informatie. Bijvoorbeeld het formaat, of je de afbeelding gespiegeld wilt hebben en of er een leuke naam bij moet komen te staan. Wij zullen daarna een mail terugsturen met een voorbeeld van hoe het eruit komt te zien.

Misschien ook leuk?

Heb je een meisje en wil je wat schattigers? Dan kunnen disney muurstickers aan de muur ontzettend leuk zijn. Ook hier hebben we een leuke collectie van daarnaast hebben we natuurlijk nog meer waanzinnige muurstickers voor in de kinderkamer. Of heb je juist een dieren liefhebber? Daar hebben we ook ontzettend leuke muurstickers van, denk hierbij aan olifantjes, vogels en nog veel meer!

Pin It on Pinterest