Jip en Janneke muurstickers

Jip en Janneke zijn twee bekende figuurtjes getekend door Fiep Westendorp. Al met al zijn ze al jarenlang populair onder kinderen. Ook zo’n beetje iedereen is er mee opgegroeid en daarom is dit juist zo’n leuk thema voor een kinderkamer. Om het meteen goed aan te pakken, plakte je vroeger zonder problemen Jip en Janneke muurstickers op de muur.

Jip en Janneke in de kinderkamer

Het is natuurlijk hartstikke leuk om de hele kamer in het thema van Jip en Janneke in te richten. Echter heb je In dat geval niet genoeg aan alleen Jip en Janneke muurstickers. Daarnaast heb je ook wat extra’s nodig zoals bijvoorbeeld speelgoed of een dekbed. Helaas zijn de dekbedden van Jip en Janneke niet meer verkrijgbaar bij de Hema maar gelukkig hebben ze nog wel een leuke slaapzak beschikbaar waar je je baby in kan leggen. Daarnaast hebben ze op de Hema.be website nog een aantal leuke Jip en Janneke spullen staan in Nederland niet meer beschikbaar zijn.

Jip en Janneke slaapzak

Jip en Janneke muurstickers?

Helaas zijn er geen Jip en Janneke muurstickers meer online te vinden. Voorheen waren deze muurstickers te koop bij de Hema echter zijn zij gestopt met het maken van deze waanzinnige stickers. Ondanks dat hebben zij nog steeds beschikking over de exclusieve verkooprechten van Jip en Janneke producten. Dit tot grote spijt van veel mensen alleen is daar niks aan te doen.

Maar wees niet getreurd want ondanks dat we geen Jip en Janneke muurstickers op onze website mogen aanbieden, hebben we wel waanzinnig leuke muurstickers voor op de kinderkamer. Bovendien is het ook mogelijk om een muursticker bij ons op maat te maken. Hiervoor zijn wij sinds kort begonnen met een handige tool waarbij je zelf een afbeelding kan uploaden en het formaat kan selecteren. Wij zullen de afbeelding verwerken naar een muursticker zoals jij deze wilt hebben :). Wil jij zo’n muursticker op op maat hebben? Neem dan snel een kijkje bij onze muurstickers op maat.

Misschien ook leuk?

Heb je een jongetje en wil je wat stoerder dan kunnen Lego muurstickers aan de muur ontzettend leuk zijn. Ook hier hebben we een leuke collectie van daarnaast hebben we natuurlijk nog meer waanzinnige muurstickers voor in de kinderkamer. Of heb je juist een meisje? Daar hebben we ook ontzettend leuke muurstickers voor, denk hierbij aan Disney figuren en nog veel meer!

Pin It on Pinterest