Jip en Janneke muurstickers

Jip en Janneke zijn twee bekende figuurtjes getekend door Fiep Westendorp. Al met al zijn ze al jarenlang populair onder kinderen. Ook zo’n beetje iedereen is er mee opgegroeid en daarom is dit juist zo’n leuk thema voor een kinderkamer. Om het meteen goed aan te pakken, plak je Jip en Janneke muurstickers op de muur.

Jip en Janneke in de kinderkamer

Het is natuurlijk hartstikke leuk om de hele kamer in het thema van Jip en Janneke in te richten. Echter heb je In dat geval niet genoeg aan alleen Jip en Janneke muurstickers. Daarnaast heb je ook wat extra’s nodig zoals bijvoorbeeld speelgoed of een dekbed.

Bij DekbedovertrekkenOnline kan je zelf online een dekbed laten bedrukken. Weliswaar hebben ze geen kant en klare Jip en Janneke dekbedden beschikbaar maar wij kunnen wel helpen. Via ons kan je een leuke afbeelding krijgen van Jip en Janneke die je vervolgens kan uploaden op dekbedovertrekkenonline.

Jip en Janneke muurstickers

Jip en Janneke muurstickers op maat?

Misschien heb je thuis een ontzettend leuke afbeelding van Jip en Janneke liggen? Het is mogelijk om een Jip en Janneke sticker op maat te krijgen. Wanneer je van deze afbeelding een duidelijke foto maakt en naar ons toe mailt zullen wij bekijken wat de mogelijkheden zijn. Mits de afbeelding van goede kwaliteit is kunnen wij er een bewerkbaar bestand van maken die ook daadwerkelijk kan worden uitgesneden. Geef in je mail ook aan om welke afmeting het gaat. Wij zullen daarna een mail terugsturen met hoe het bestand eruit komt te zien en of het is gelukt. Hieronder staat een aantal afbeeldingen die wij op aanvraag voor mensen hebben gemaakt. Het resultaat is ontzettend strak en ook super leuk!

Misschien ook leuk?

Heb je een jongetje en wil je wat stoerders dan kunnen lego muurstickers aan de muur ontzettend leuk zijn. Ook hier hebben we een leuke collectie van daarnaast hebben we natuurlijk nog meer waanzinnige muurstickers voor in de kinderkamer.

Pin It on Pinterest