Muurversiering met muurstickers

Muurversiering is heel gemakkelijk te doen door middel van muurstickers. Doordat het aanbod zo groot is van de muurstickers zijn er talloze mogelijkheden om de muur op een leuke manier de versieren. Door muurversiering kan je een bepaalde kamer echt helemaal persoonlijk maken en naar eigen wens inrichten.

Muurversiering voor de kinderkamer

Met behulp van originele muurstickers verander je de kinderkamer in een hamdomdraai naar een leuk persoonlijk plekje. De zelfklevende vinyl muurstickers zijn er in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn ware blikvangers. Doordat er zoveel verschillende muurstickers zijn kan je de kamer van je dochter helemaal veranderen in een echte meisjes kamer. Hiervoor kan je disney stickers gebruiken, kiezen uit leuke elfjes voor op de muur of een groot paard met een prins daarop. Ook is het mogelijk om een stoere jongens kamer te maken. Door bijvoorbeeld een voetballer op de muur te plakken, een superheld, een lego poppetje, of een grote raceauto met zijn eigen naam eronder.

Muurversiering op de babykamer

Komt er binnenkort een kleintje aan? Wij hebben een ontzettend breed assortiment aan muurstickers voor op de babykamer. Verder maken we ook graag dingen op maat, bijvoorbeeld een leuke sticker in combinatie van de naam van het kindje. Op jonge leeftijd kunnen kinderen al kleuren onderscheiden. Dit zorgt ervoor dat ze al heel vroeg in hun leven van een leuk versierde muur kunnen genieten. Wij allerlei leuke verschillende muurstickers. Van Woezel & Pip, Disneyfiguren, Jip & Janneke en nog veel meer.

Muurversiering plakken

De muurstickers zijn gemaakt van zelfklevend vinyl en zijn eenvoudig aan te brengen. Om de muurstickers op de juiste manier aan te brengen is het verstandig om onze plakinstructie goed door te nemen. Sommige stickers zijn wat kleiner dan de ander en daarbij kan het heel leuk zijn als je die door je kind zelf laat opplakken, zo zijn ze helemaal betrokken bij het gezellig maken van hun eigen kamertje. Voor de grote muursticker is het verstandig om het met twee personen te doen die iets vaardiger zijn.

Ben je weer toe aan een nieuwe inrichting van je kamer? Lees dan goed door hoe je het beste de muursticker kan verwijderen, voor iedere ondergrond gelden weer andere tips.

Waar is deze muurversiering te vinden?

Wij hebben geen fysieke winkel maar een webshop. Onze webshop is in een aantal categoriëen opgedeeld, hier kan je zelf of met je kind rustig doorheen klikken. Eenmaal besteld zullen wij de muursticker maken en ervoor zorgen dat deze wordt verzonden. Daarnaast zijn we telefonisch bereikbaar indien er vragen zijn of speciale wensen.

Muurversiering en inspiratie

Ondertussen hebben we al behoorlijk wat muurstickers op onze website staan. Echter is het natuurlijk ook mogelijk om inspiratie op het internet op te doen. Zo hebben we een filmpje waarin iemand laat zien wat er bijvoorbeeld allemaal mogelijk is. Mocht je daarnaast iets online tegen komen en wij hebben dat ontwerp niet op de website staan, laat ons dat weten en we maken het alsnog voor jou op maat.

muurversiering

Pin It on Pinterest