Betaalmogelijkheden StickySticker

Onze voordelen!!

– Gratis verrassing
– Keuze uit 150+ ontwerpen
– Waanzinnige kwaliteit vinyl
– 50+ verschillende kleuren
– Slechts €4,95 verzendkosten
Grote stickers -> lage prijs

[instagram-feed]

Muurstickers en brandveiligheid

Op kantoor is de werkgever verantwoordelijk voor de brandveiligheid. Hij moet ervoor zorgen dat het kantoor is voorzien van brandblussers, vluchtroute, brandmeldinstallatie, sprinklers en een ontruimingsalarm. Dit zijn een aantal punten die verplicht zijn en over het algemeen dus ook aanwezig zullen zijn. Daarnaast ligt er ook een stukje verantwoordelijkheid bij de werknemer. Hij moet op de hoogte zijn van het ontruimingsplan en weten hoe te handelen in geval van nood.

Wat hebben muurstickers en brandveiligheid met elkaar te maken?

Een heleboel! De werkgever is verplicht de brandblussers op te hangen en de werknemer hoort deze in zijn systeem op te nemen. Nu blijkt uit recent onderzoek dat 8 van de 10 werknemers geen idee heeft waar de brandblusser hangt in zijn kantoor. Dit kan er mee te maken hebben dat de brandblusser verstopt zit achter een deur, onopvallend in een hoekje staat of over het hoofd wordt gezien.

Brandblusser weggestopt

Hier hebben wij een ontzettend leuke ‘muursticker’ oplossing voor bedacht die zowel aan de brandveiligheid bijdraagt als aan de inrichting van het kantoorpand. Wij hebben de leukste Brandblusstickers die gecombineerd kunnen worden met brandblussers en haspels. Deze muurstickers plak je achter de brandblusser en ze zorgen ervoor dat de brandblusser op een leuke manier opvalt.

Benieuwd naar de overige 50 ontwerpen die we hebben gemaakt? Neem dan snel een kijkje Brandblusstickers. Zou je hier meer informatie over willen hebben? Stuur ons dan een berichtje op de contact pagina en we geven je zo snel mogelijk een reactie.

Pin It on Pinterest