Gratis verzending vanaf €50
Vanaf €40 een cadeautje bij je bestelling
Handgemaakt in Amsterdam

Betaalmogelijkheden StickySticker

Onze voordelen!!

– Gratis verrassing
– Keuze uit 150+ ontwerpen
– Waanzinnige kwaliteit vinyl
– 50+ verschillende kleuren
– Slechts €4,95 verzendkosten
Grote stickers -> lage prijs

[instagram-feed]

Kantoor Muurstickers

Hier vind je de leukste kantoor muurstickers die er zijn. De stickers in deze categorie kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Er zijn decoratiestickers, er zijn brandblusstickers die ervoor zorgen dat de brandblussers meer opvallen op een leuke manier en zo zijn er nog veel meer verschillende stickers. Al deze stickers zorgen ervoor dat het kantoor er leuk uitziet en dat het een inspiratiebron voor mensen kan zijn! Verder zijn al onze stickers verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Kantoor Muurstickers

Wij proberen met onze kantoor muurstickers ervoor te zorgen dat je kantoor er leuk en inspirerend uit komt te zien. Met behulp van creatieve, leuke en mooie muurstickers kan het kantoor pand er namelijk al heel anders uit komen te zien. De eenvoudig aan te brengen muurstickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De dieren muurstickers zijn voor allerlei verschillende ruimtes geschikt en dat maakt ze zo leuk. Zowel het aanbrengen als het verwijderen van de stickers is eenvoudig door de instructies die je meegeleverd krijgt en die terug te vinden zijn op onze plakinstructie pagina.

Muurversiering is eenvoudiger aan te brengen dan verf of behang en geeft de omgeving binnen 5 tot 15 minuten een nieuwe uitstraling. De ideale oplossing voor als je geen zin hebt om te stoeien met kwasten maar wel een mooie muur wilt hebben. Bekijk gerust alle andere muurstickers op onze webshop!

Kantoor Muurstickers

Muursticker op maat

Ben je opzoek naar een muursticker die hier niet tussen staat. Wil je bijvoorbeeld een logo van je bedrijf op de muur tegen een voordelige prijs? Dat kunnen wij voor jou regelen en op maat maken. Stuur het bestand/foto per mail naar ons en wij gaan er mee aan de slag (hoge kwaliteit). Al onze stickers worden gesneden uit 1 kleur vinyl en bestaan uit 1 deel. Dit zorgt ervoor dat de sticker er in 1 keer helemaal mooi uitziet.

Stuur de mail naar [email protected] of neem contact met ons op via 06-43110726 en wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van een reactie.

Pin It on Pinterest