Gratis verzending vanaf €50
Vanaf €40 een cadeautje bij je bestelling
Handgemaakt in Amsterdam

Betaalmogelijkheden StickySticker

Onze voordelen!!

– Gratis verrassing
– Keuze uit 150+ ontwerpen
– Waanzinnige kwaliteit vinyl
– 50+ verschillende kleuren
– Slechts €4,95 verzendkosten
Grote stickers -> lage prijs

[instagram-feed]

Kinderkamer muurstickers

Bekijk hier de leukste kinderkamer muurstickers die ook gebruikt kunnen worden voor de babykamer. De muurstickers zijn gemakkelijk aan te brengen en zijn ook gemakkelijk te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat je de kamer zovaak kan aanpassen als jezelf maar wilt zonder alles te hoeven schilderen. De muurstickers kunnen ook eventueel op deuren of andere vlakke ondergronden worden geplakt.

Kinderkamer muurstickers & meer

Wij proberen met onze kinderkamer muurstickers ervoor te zorgen dat jouw kinderkamer er waanzinnig uit komt te zien. Met behulp van een enkele muursticker kan een kamer er al heel anders uit komen te zien. De eenvoudig aan te brengen muurstickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Daarnaast kunnen de kinderkamer muurstickers natuurlijk ook voor een andere ruimte worden gebruikt. Zowel het aanbrengen als het verwijderen van de stickers is eenvoudig door de instructies die u meegeleverd krijgt en die terug te vinden zijn op onze plakinstructie pagina.

Muurversiering is eenvoudiger aan te brengen dan verf of behang en geeft de omgeving binnen 5 tot 15 minuten een nieuwe uitstraling. De ideale oplossing voor als je geen zin hebt om te stoeien met kwasten maar wel een mooie muur wilt hebben. Bekijk gerust alle andere muurstickers op onze webshop!

Muursticker op maat

Ben je opzoek naar een muursticker die hier niet tussen staat. Wil je bijvoorbeeld een logo van je bedrijf op de muur tegen een voordelige prijs? Dat kunnen wij voor jou regelen en op maat maken. Stuur het bestand/foto per mail naar ons en wij gaan er mee aan de slag (hoge kwaliteit). Al onze stickers worden gesneden uit 1 kleur vinyl en bestaan uit 1 deel. Dit zorgt ervoor dat de sticker er in 1 keer helemaal mooi uitziet.

Stuur de mail naar [email protected] of neem contact met ons op via 06-43110726 en wij zullen je zo snel mogelijk voorzien van een reactie.

Pin It on Pinterest