Voordelen

– Snelle verzending (levertijd)
– Slechts €2,95 verzendkosten (België €4,95)
– Inclusief plakhandleiding
– Veilig afrekenen
– Honderden ontwerpen

Recente reacties

  Het leukste Muursticker Blog van Nederland!

  Muursticker Jip en Janneke

  Jip en Janneke, de twee bekendste figuurtjes getekend door Fiep Westendorp, zijn al jarenlang populair. Iedereen is er mee opgegroeid en daarom is dit juist zo’n leuk thema voor een kinderkamer. Om het meteen goed aan te pakken, plak je een muursticker van Jip en Janneke op de muur.

  Lees meer

  De zoektocht naar leuke Muurversiering

  Muurversiering met muurstickers Muurversiering is heel gemakkelijk te oden door middel van muurstickers. Doordat het aanbod zo groot is van de muurstickers zijn er talloze mogelijkheden om de muur op een leuke manier de versieren. Door muurversiering kan je een...

  Lees meer

  Muursticker plakken? Lees hier hoe het moet

  Het plakken van een muursticker is niet heel ingewikkeld, echter is het wel handig om met sommige dingen rekening te houden. Wij hebben deze dingen voor jou in een mooi stappenplan uitgewerkt. Wanneer je deze stappen in de juiste volgorde uitvoerd zal opplakken van je muursticker vlekkeloos verlopen.

  Lees meer

  Muursticker verwijderen? Lees dit goed door

  Muurstickers zijn eenvoudig en gemakkelijk van de muur te verwijderen. Wel verschilt het per ondergrond hoe gemakkelijk de muursticker te verwijderen is. De muursticker verwijderen gaat bij de meeste ondergronden soepel en vaak ben je binnen enkele minuten klaar.

  Lees meer