Betaalmogelijkheden StickySticker

Onze voordelen!!

– Gratis verrassing
– Keuze uit 150+ ontwerpen
– Waanzinnige kwaliteit vinyl
– 50+ verschillende kleuren
– Slechts €4,95 verzendkosten
Grote stickers -> lage prijs

[instagram-feed]

Het leukste Muursticker Blog van Nederland!

Hier proberen wij jou op de hoogte te houden van alles omtrent muurstickers. Op het leukste muursticker blog van Nederland komt je tips tegen over het inrichten van de kinderkamer door middel van leuke thema’s. Zo’n leuk thema kan bijvoorbeeld Brandweerman Sam zijn. Daarnaast kan je hier terugvinden hoe je de muurstickers kan aanbrengen en ook weer kan verwijderen. Wij begrijpen namelijk als geen ander hoe leuk het is om eens in de zoveel tijd een nieuwe muursticker op de muur te knallen :)!

Brandweerman Sam muursticker

Brandweerman Sam muursticker

Brandweerman Sam is al jarenlang populair onder de kinderen. Bijna alle kinderen van nu zijn er mee opgegroeid en daarom is dit juist zo’n leuk thema voor een kinderkamer. Om het meteen goed aan te pakken, plak je een muursticker van Brandweerman Sam op de muur.

Lees meer
Vinyl muurstickers zijn de toekomst

Vinyl muurstickers zijn de toekomst

Vinyl Muurstickers zijn de toekomst Je ziet ze steeds vaker terugkomen, leuke creatieve vinyl muurstickers. Je kan de stickers tegenkomen op de muur maar ook op ramen, deuren en auto's. Het materiaal is namelijk voor verschillende ondergronden geschikt....

Lees meer
Babykamer Meisje & Muurstickers

Babykamer Meisje & Muurstickers

Waarschijnlijk ben je tijdens het lezen hiervan zwanger, sta je op het punt om een dochtertje te krijgen of je hebt net een dochter gekregen. De kleur van de muur heb je al gekozen en het bedje is al in elkaar geklust. Echter ontbreekt er iets aan je babykamer meisje en je kan niet helemaal plaatsen wat dat is. Dat gevoel komt ons bekend voor en wij kunnen je daarbij helpen. Wij weten namelijk wat er ontbreekt aan de kamer, vrolijke muurstickers.

Lees meer
Muurstickers & Veiligheid

Muurstickers & Veiligheid

Muurstickers en brandveiligheid Op kantoor is de werkgever verantwoordelijk voor de brandveiligheid. Hij moet ervoor zorgen dat het kantoor is voorzien van brandblussers, vluchtroute, brandmeldinstallatie, sprinklers en een ontruimingsalarm. Dit zijn een...

Lees meer
Jip en Janneke Muurstickers

Jip en Janneke Muurstickers

Jip en Janneke, de twee bekendste figuurtjes getekend door Fiep Westendorp, zijn al jarenlang populair. Iedereen is er mee opgegroeid en daarom is dit juist zo’n leuk thema voor een kinderkamer. Om het meteen goed aan te pakken, plak je een muursticker van Jip en Janneke op de muur.

Lees meer
De zoektocht naar leuke Muurversiering

De zoektocht naar leuke Muurversiering

Muurversiering is heel gemakkelijk te doen door middel van muurstickers. Doordat het aanbod zo groot is van de muurstickers zijn er talloze mogelijkheden om de muur op een leuke manier de versieren. Door muurversiering kan je een bepaalde kamer echt helemaal persoonlijk maken en naar eigen wens inrichten.

Lees meer
Muursticker plakken? Lees hier hoe het moet

Muursticker plakken? Lees hier hoe het moet

Het plakken van een muursticker is niet heel ingewikkeld, echter is het wel handig om met sommige dingen rekening te houden. Wij hebben deze dingen voor jou in een mooi stappenplan uitgewerkt. Wanneer je deze stappen in de juiste volgorde uitvoerd zal het opplakken van je muursticker vlekkeloos verlopen.

Lees meer
Muursticker verwijderen? Lees dit goed door

Muursticker verwijderen? Lees dit goed door

Muurstickers zijn eenvoudig en gemakkelijk van de muur te verwijderen. Wel verschilt het per ondergrond hoe gemakkelijk de muursticker te verwijderen is. De muursticker verwijderen gaat bij de meeste ondergronden soepel en vaak ben je binnen enkele minuten klaar.

Lees meer

Pin It on Pinterest