Gratis verzending vanaf €50
Vanaf €40 een cadeautje bij je bestelling
Handgemaakt in Amsterdam

Betaalmogelijkheden StickySticker

Onze voordelen!!

– Gratis verrassing
– Keuze uit 150+ ontwerpen
– Waanzinnige kwaliteit vinyl
– 50+ verschillende kleuren
– Slechts €4,95 verzendkosten
Grote stickers -> lage prijs

[instagram-feed]

Muursticker ontwerpen

Wil je al een hele tijd zelf een muursticker ontwerpen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij maken namelijk met ontzettend veel plezier en liefde muurstickers op maat. Deze zelf ontworpen muurstickers kunnen een bestaande muursticker van onze website zijn in combinatie met een naam. Dit doen veel ouders voor bijvoorbeeld hun kinderen. De stickers komen in dat geval vaak op de deur of in de kinderkamer te hangen. Daarnaast is het ook mogelijk om een ‘quote’, spreuk, gezegde of een songtektst te maken. Eigenlijk komt het erop neer dat alles mogelijk en haalbaar is wanneer je een van onderstaande producten selecteert.

Lukt het niet helemaal met het ontwerpen?

Het kan zijn dat het niet helemaal wilt lukken, het kan ook zijn dat je gewoon benieuwd bent hoe een muursticker er bij jou op de muur uit komt te zien. Volg dan onderstaande stappen en stuur ons de afbeeldingen die we nodig hebben met daarbij een omschrijving hoe je het precies wilt hebben. Wij zullen hier dan direct mee aan de slag gaan en je vertellen wat het zal kosten en wanneer het af zal zijn.

Stap 1 Digitaliseer je ontwerp/afbeelding

Zorg dat je het beeldmateriaal van je “muursticker op maat” digitaal hebt. Dit kan een foto zijn van bijvoorbeeld een afbeelding in een boek of je kan een afbeelding van het internet hebben gedownload. Het gaat erom dat je het bestand kan uploaden in het formulier hieronder. Hoe hoger de kwaliteit van de afbeelding is des te beter zal het resultaat worden. Ben je benieuwd hoe de sticker er op jouw muur uit komt te zien, maak dan ook een foto van de muur en voeg deze bij het bestand.

Stap 2 Kies een kleur

Onder het formulier ‘muursticker ontwerpen’ hebben we een kleurenschema staan met alle kleuren die wij hebben. Kies een mooie kleur uit zodat je deze straks kan invoeren in het formulier. In principe gebruiken we vinyl met een matte afwerking (dit heeft het mooiste resultaat op de muur) maar het is ook mogelijk om vinyl met een glanzende afwerking te krijgen. Geef dit aan bij het invullen van het formulier en wij zullen er rekening mee houden.

Stap 3 Vul het formulier in

Vul het formulier hieronder in. Bij de onderwerp regel kan je aangeven waarvoor de muursticker bedoeld is en in het berichten vak zet je het formaat (centimeters) neer + extra informatie die voor ons bruikbaar kan zijn. Vervolgens kan je hier je bestand uploaden en je kleur selecteren die je hebt uitgekozen.

 

Kleurcodes StickySticker

Voorbeelden van een paar muursticker ontwerpen

Hieronder zie je een paar voorbeelden van muurstickers die door mensen zelf zijn ontworpen of zijn aangevraagd. Ben je benieuwd hoe een muursticker er bij jou op de muur uit komt te zien? Maak een foto van je muur en stuur deze per mail naar ons op en geef daarbij aan wat je graag op je muur zou willen hebben. Wij zullen je dan zo snel mogelijk een voorbeeld sturen zodat je een inschatting kan maken hoe het eruit komt te zien.

Pin It on Pinterest