Betaalmogelijkheden StickySticker

Onze voordelen!!

– Gratis verrassing
– Keuze uit 150+ ontwerpen
– Waanzinnige kwaliteit vinyl
– 50+ verschillende kleuren
– Slechts €4,95 verzendkosten
Grote stickers -> lage prijs

[instagram-feed]

Muursticker verwijderen?

Muurstickers zijn eenvoudig en gemakkelijk van de muur te verwijderen. Wel verschilt het per ondergrond hoe gemakkelijk de muursticker te verwijderen is. De muursticker verwijderen gaat bij de meeste ondergronden soepel en vaak ben je binnen enkele minuten klaar.muursticker verwijderen

Muursticker verwijderen – tips & trics

Er zijn een aantal verschillende manieren om de muursticker te verwijderen en deze verschillen per ondergrond. Heb je de muursticker op een harde muur (bijvoorbeeld een gestukadoord muur) geplakt? Dan kan je een hoekje los peuteren en vervolgens de hele muursticker van de muur verwijderen. Doe dit rustig en met beleid, mocht het wat stroef gaan dan helpt het om de sticker wat op te warmen. Hier kan je het beste een föhn voor gebruiken.

Door met de föhn een tijdje de muursticker te verwarmen zorg je ervoor dat de ‘lijm’ wat warmer wordt. Door dit proces wordt de lijm ook zachter en daardoor is het makkelijker om de muursticker te verwijderen.

Over het algemeen blijven er geen lijmresten achter na het verwijderen van de muursticker. Mochten er echter wel lijmresten zijn achtergebleven, gebruik dan een föhn en een vochtige doek. In het muursticker verwijderen stappenplan hieronder staat samengevat wat hierboven is beschreven. Het is daarom handig om deze stappen aan te houden tijdens het verwijderen van de muursticker voordat je schade op je muur krijgt. Want dat willen we natuurlijk niet hebben.

Muursticker verwijderen stappenplan

Stap 1 – Föhnen: Richt een föhn op één van de hoeken van je muurstickers. Zet de föhn op een lage stand en verwarm de muusticker voor een tijdje.

Stap 2 – Muursticker Verwijderen: Als de muursticker warm aanvoelt kun je beginnen met het verwijderen van de sticker. Trek voorzichtig aan het hoekje van de muursticker. Verwarm stapje-voor-stapje de oppervlakte en trek voorzichtig de muurstickers van de muur.

Stap 3 – Lijm Verwijderen: Als je de muursticker hebt verwijdert kunnen er nog stukjes lijm op de muur achterblijven. Je kunt deze het beste verwijderen met een vochtige doek. Wrijf de plek zoveel mogelijk schoon met de vochtige doek.

Er zijn ook filmpjes beschikbaar die duidelijk laten zien hoe je de muursticker het beste kan verwijderen. Via dit youtubefilmpje kan je duidelijk zien hoe gemakkelijk het is.

Raamsticker verwijderen

Het verwijderen van een raamsticker gaat hetzelfde als het verwijderen van een muusticker. Verwarm met de föhn de sticker voordat je deze eraf probeert te trekken. Hierdoor wordt de ‘Lijm’ van de sticker warm en zacht. Dit zal ervoor zorgen dat de sticker gemakkelijker loslaat. Stel de sticker zit heel erg vast en komt er niet af, gebruik dan een verfkrabber. Met de verfkrabber is de raamsticker er ook zo af.

Muursticker vervangen

Soms heb je een muursticker al zo lang op de muur zitten en is die simpelweg aan vervanging toe. Nadat je de muursticker volgens ons stappenplan hebt verwijderd, kan je weer gaan nadenken over een nieuwe muursticker. Hierbij willen wij je graag een handje helpen. Stuur ons een foto van de muur plus de muurstickers die je wilt hebben op via naar [email protected]. Wanneer wij de mail binnen hebben zullen we de foto bewerken en de muurstickers erin plakken zodat je een idee krijgt bij hoe de muursticker eruit komt te zien. Nadat we dit hebben gedaan zullen we deze bestanden geheel vrijblijvend naar je terugmailen. Want uiteindelijk willen wij ervoor zorgen dat iedere ruimte in huis er leuk uitziet met behulp van onze muurstickers.

Pin It on Pinterest