Betaalmogelijkheden StickySticker

Onze voordelen!!

– Gratis verrassing
– Keuze uit 150+ ontwerpen
– Waanzinnige kwaliteit vinyl
– 50+ verschillende kleuren
– Slechts €4,95 verzendkosten
Grote stickers -> lage prijs

[instagram-feed]

Over StickySticker

StickySticker is een jong bedrijf uit Amsterdam. Ze houden zich bezig met het ontwerpen en verkopen van leuke, creatieve en gezellige muurstickers. Ze hebben een ontzettend breed en ruim assortiment waarbij ze van mening zijn dat er voor iedereen wel wat tussen zit. Verder vindt StickySticker het ontzettend leuk om muurstickers op maat te maken. Ze bieden je de mogelijkheid om zelf een afbeelding in te sturen of je kan het op hun website helemaal zelf ontwerpen. Daarnaast is het ook mogelijk om muurstickers die je op de website tegenkomt in een andere maat te krijgen. Hiervoor kan je een bericht sturen.

Waarom StickySticker?

Waarom zou jij voor StickySticker moeten kiezen?

  • Alle muurstickers worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit vinyl
  • De muurstickers worden gemaakt op bestelling
  • Het is een klein bedrijf en leveren muurstickers tegen scherpe prijzen
  • Geen verzendkosten binnen Amsterdam
  • Bij bestellingen boven de €40,00 vervallen de verzendkosten door Nederland
  • Het is een Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming

Van Brandblussticker naar StickySticker

Het is allemaal twee jaar geleden begonnen bij Brandblussticker.nl. Brandblussticker heeft als doel om met behulp van creatieve muurstickers de werk- en leeromgeving veiliger te maken. Hier waren oorspronkelijk 4 ontwerpen voor gemaakt. Deze 4 ontwerpen werden er al snel meer en dat zorgde ervoor dat er een grote plotter aangeschaft moest worden. Dankzij deze plotter kan er nu van alles worden gemaakt, van muurstickers tot aan stickers voor op textiel en daar wilt StickySticker op inspelen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het maatschappelijk verantwoord ondernemen is begonnen bij Brandblussticker en daar staan ze bij StickySticker helemaal achter. Van iedere brandblussticker die er wordt verkocht zal een deel van de opbrengst naar de Nederlands Brandwonden Stichting gaan. Dit is een organisatie die brandwonden wil voorkomen en het leed ten gevolge van brandwonden tot een minimum wil beperken.

Muurstickers StickySticker

Pin It on Pinterest