Gratis verzending vanaf €50
Vanaf €40 een cadeautje bij je bestelling
Handgemaakt in Amsterdam

Betaalmogelijkheden StickySticker

Onze voordelen!!

– Gratis verrassing
– Keuze uit 150+ ontwerpen
– Waanzinnige kwaliteit vinyl
– 50+ verschillende kleuren
– Slechts €4,95 verzendkosten
Grote stickers -> lage prijs

[instagram-feed]

Planten Muurstickers

Bekijk hier de leukste planten muurstickers. We hebben een ontzettend grote collectie verschillende planten muurstickers die in heel veel ruimtes mooi tot hun recht komen. De muurstickers zijn gemakkelijk aan te brengen en zijn ook gemakkelijk te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat je de kamer eens in de zoveel tijd van een nieuwe plant kan voorzien die je geen water hoeft te geven! Ook is het mogelijk om de muurstickers op deuren of andere vlakke ondergronden te plaatsen. Verder zijn al onze stickers verkijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Planten Muurstickers voor elke ruimte

Wij proberen met onze planten muurstickers ervoor te zorgen dat je kamer wat meer sfeer krijgt. Met behulp van onze grote, sierlijke of kleine planten muurstickers kan een kamer er namelijk al veel gezelliger uit komen te zien. De eenvoudig aan te brengen muurstickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De dieren muurstickers zijn voor allerlei verschillende ruimtes geschikt en dat maakt ze zo leuk. Zowel het aanbrengen als het verwijderen van de stickers is eenvoudig door de instructies die je meegeleverd krijgt en die terug te vinden zijn op onze plakinstructie pagina.

Muurversiering is eenvoudiger aan te brengen dan verf of behang en geeft de omgeving binnen 5 tot 15 minuten een nieuwe uitstraling. De ideale oplossing voor als je geen zin hebt om te stoeien met kwasten maar wel een mooie muur wilt hebben. Bekijk gerust alle andere muurstickers op onze webshop!

Planten Muurstickers

Muursticker op maat

Ben je opzoek naar een muursticker die hier niet tussen staat. Wil je bijvoorbeeld een logo van je bedrijf op de muur tegen een lage prijs? Dat kunnen wij voor jou regelen en op maat maken. Stuur het bestand/foto per mail naar ons en wij gaan er mee aan de slag (hoge kwaliteit). Al onze stickers worden gesneden uit 1 kleur vinyl en bestaan uit 1 deel. Dit zorgt ervoor dat de sticker er in 1 keer helemaal mooi uitziet.

Stuur de mail naar [email protected] of neem contact met ons op via 06-43110726 en wij zullen je zo snel mogelijk voorzien van een reactie.

Wat is er allemaal mogelijk?

Er zijn ontzettend veel dingen die je kan doen met muurstickers. Je zou bijvoorbeeld een kamer een thema kunnen geven door middel van muurstickers. Jip en Janneke muurstickers worden daarvoor veel gebruikt bij kinderkamers. Daarnaast zou je de stickers ook op ramen, auto’s en deuren kunnen plakken. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden zo goed als oneindig. Wil je meer leuke tips en inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op ons Muursticker Blog.

Pin It on Pinterest